Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Куліш Микола - Мина Мазайло

Аудіокнига Мина Мазайло - автор Микола Куліш

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Голова родини вирішує змінити своє давнє українське прізвище Мазайло, що на його думку не дає "пробитися" до вищого кола суспільства, на більш солідне, російське. Але Мина робить це потай від сина Мокія, адже він "по вуха закоханий в рідну солов'їну". Саме хлопець був першим і єдиним противником того, щоб змінити прізвище. Мокій дізнається про наміри батька випадково, але відразу ж дає зрозуміти, що готовий вмерти, аби залишитись Мазайлом. Розуміючи, що до біди вже недалеко, Мазайлиха шле телеграму до родички з проханням негайно приїхати. Оскільки погляди у неї були такі ж, як і в Мина, то була надія, що жінці вдасться переконати Мокія. Але на поріг будинку з'являється і ще один небажаний гість. Чи не завадить він цим хитромудрим планам? І головне - чи вдасться Мині зміни прізвище наперекір синові?
Смішна і досить таки актуальна історія в наш час.
Куліш Микола - Мина Мазайло
Рейтинг: 4.5 (41 голос)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Мина Мазайло онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
6 відгуків:
Написати
  1. Гість Юлія
    0
    Отримали велике задоволення, сміх скрізь сльози, озвучка - неперевершена!
  2. Black Jazz
    0
    Безліч моментів пропущено. А в цілому шикарна аудіокнига, гарні голоси, артистичність, інтонація, виразність. 9.5/10, якби можна було дати таку оцінку. 
  3. Оксана
    0
    Чудово і дуже актуально! Дивно, що не читала/слухала раніше! Отримала нереальну насолоду!

  4. Марі
    0
    Одна з найулюбленіших п'єс.
  5. Лючіо Ріманець
    95
    приніс, Вам заради сміху начебто Ваш опис до цієї книги але, щось з ним не так, цитую сусідній, аналогічний ресурс:

    "Глава родини вирішив змінити своє старе українське прізвище Мазайло, що, на його думку, не дозволило йому «прорватися» до вищих кіл суспільства та стати більш стійким росіянином. Але Міна зробила це таємно від сина Мокія, бо той був «закоханий у рідне місто Солов'я». Цей хлопець – перший і єдиний суперник, який змінив ім’я. Мокій дізнається про наміри батька випадково, але відразу дає зрозуміти, що готовий померти, щоб залишитися в Мазайлі. Зрозумівши, що неподалік біда, Мазайлиха надіслала родичу телеграму з проханням негайно приїхати. Оскільки її погляди такі ж, як у Міни, я сподіваюся, що ця жінка зможе переконати Шігекі. Але біля дверей з’явився ще один непрошений гість. Чи не перешкодить він цим хитрим схемам? Найголовніше – чи зможе Мінні змінити ім’я, незважаючи на зміну сина?
    Цікава і дуже актуальна історія в наш час."

    кінець цитати) що скажите?)
  6. Вячеслав
    0
    І через 100 років актуально. Музичний фон дуже добре занурює в атмосферу 1920-30 років. Прикро, що в титрах не вказані виконавці музичних номерів.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com