Аудіокниги
онлайн
4read.ORG » Українська література » Яновський Юрій - Майстер корабля

Аудіокнига Майстер корабля - автор Юрій Яновський

Слухайте онлайн!
Рецензія:
Це книга-сповідь літнього чоловіка про його молодість, яка також є і мемуарами самого автора. Це книга про бурхливе юнацтво, про кохання і красу людських дружніх стосунків. Зараз йому за 70 і він має двох синів, але свої спогади він виливає на папір…

Хлопець, яким раніше був чоловік, працює на кіностудії у портовому містечку. Разом зі своїм другом та режисером, Севом, він знімає фільм про море. Через цю картину у них з’являється потреба збудувати корабель. Та не такий бутафорний, що служить лише декорацією… Вони хочуть мати справжній корабель, який ще довго зможе плавати морем! У цьому їм допомагає іще один незвичний персонаж книги - Професор. Цей чоловік є не лише майстром декорацій, але й мудрою людиною, яка не раз дивує у творі своєю проникливістю… Його поради дійсно стають в нагоді, адже в житті хлопця з’являється Таях - харизматична балерина, у яку він по-справжньому закохується. З’являється любовний трикутник.
Яновський Юрій - Майстер корабля
Рейтинг: 4.5 (116 голосів)

Підтримай сайт
Слухати аудіокнигу Майстер корабля онлайн, безкоштовно і без реєстрації на телефоні.
наш Телеграм
Сподобалось - поділися з друзями.
Не сподобалось - з ворогами :)
Підпишись!
Ми у Facebook
3 відгуки:
Написати
  1. Книголюб
    0
    Дуже цікавий твір! Дякую, що створили цю аудіокнигу, щиро дякую!
  2. Гість Ярослав Коваль
    0
    Цікава. Книжка класс!!!!
  3. Гість ПЕТРО
    0
    Дуже гарний твір. Але успіх твору дуже сильно залежить від того ким і як він озвучений (успіх - маю на увазі на даному сайті і на подібних сайтах).
    У даному випадку Борис Лобода це зробив неперевершено, просто казково. Голос дуже приємний, заворожує. Манера читання просто неперевершена. Велика подяка пану Борису Лободі.
Всі матеріали взято з публічно доступних джерел та надаються безкоштовно, виключно з метою ознайомлення та розширення читацької аудиторії.
З питаннями може звернутись СЮДИ або на пошту: 4read.org@gmail.com